Τα GAME OVER Escape Rooms σχεδιάζουν και παράγουν ανωτέρας ποιότητας, πλήρως θεματικά, μοναδικά παιχνίδια απόδρασης που μπορούν να προσφερθούν στον δυνητικό αγοραστή, είτε χρησιμοποιώντας την δική μας επωνυμία GAME OVER και τις προοπτικές που προκύπτουν από μια μόνιμη συνεργασία, ή μόνο τα δωμάτια που δημιουργεί το GAME OVER, χρησιμοποιώντας την επωνυμία του αγοραστή.

Σαν αποτέλεσμα της επίμονης έρευνας στοχεύοντας στην καινοτομία στον τομέα μας και στο εξαιρετικό σχέδιο μάρκετινγκ που χαρακτηρίζει την επωνυμία μας Game over, σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε σε μια φιλόδοξη και επικερδή καριέρα.

Αναζητούμε συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, ώστε να αναπτύξουμε το δίκτυο μας και την εμπειρία των escape rooms.

 

Τα δωμάτια απόδρασης είναι διαδραστικά, εξαιρετικά συναρπαστικά παιχνίδια όπου αναθέτουν σε κάποιον ένα ρόλο σύμφωνα με το σενάριο.

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να λύσουν έναν αριθμό γρίφων, να βρούν κρυμμένα αντικείμενα και στοιχεία έτσι ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να λύσουν το μυστήριο και να δραπετεύσουν από το δωμάτιο έγκαιρα.

Τα δωμάτια απόδρασης έχουν γίνει μόδα διεθνώς στην διασκέδαση τα τελευταία χρόνια, και οι οπαδοί αυτού του παιχνιδιού που το συμπεριλαμβάνουν στην καθημερινή τους διασκέδαση ονομάζονται escape gamers.

 

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ανωτέρας ποιότητας θεματικά δωμάτια απόδρασης , τα οποία μπορείτε να διαλέξετε από τον κατάλογο θεμάτων μας ή να ζητήσετε το δικό σας σενάριο κατά παραγγελία.

Είμαστε διαθέσιμοι σε οποιαδήποτε χώρα σε όλο τον κόσμο να υλοποιήσουμε τα παιχνίδια και να δώσουμε σημαντικές συμβουλές για το πώς να γίνετε δημοφιλείς και να καλύψετε το κόστος της επένδυσής σας σύντομα.

Δωρεάν εκπαίδευση και διαδικασίες για τα παιχνίδια, αναδιάταξη, συντήρηση των δωματίων και online βοήθεια: Εάν έχετε ερωτήσεις προβλήματα η προτάσεις μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε email οποιαδήποτε στιγμή.

Δωρεάν αναβαθμίσεις, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει κάποιο τρικ ή γρίφος στο παιχνίδι, εμείς θα το αλλάξουμε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας λογότυπο και εμπορική ονομασία ή να χρησιμοποιήσετε έτοιμο πακέτο εταιρικής ταυτότητας και μάρκετινγκ.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα (Απαραίτητο)

Θέμα (Απαραίτητο)

E-Mail (Απαραίτητο)

Μήνυμα