Τα GAME OVER Escape Rooms σχεδιάζουν και παράγουν ανωτέρας ποιότητας, πλήρως θεματικά, μοναδικά παιχνίδια απόδρασης που μπορούν να προσφερθούν στον δυνητικό αγοραστή, είτε χρησιμοποιώντας την δική μας επωνυμία GAME OVER και τις προοπτικές που προκύπτουν από μια μόνιμη συνεργασία, ή μόνο τα δωμάτια που δημιουργεί το GAME OVER, χρησιμοποιώντας την επωνυμία του αγοραστή.

 

Σαν αποτέλεσμα της επίμονης έρευνας στοχεύοντας στην καινοτομία στον τομέα μας και στο εξαιρετικό σχέδιο μάρκετινγκ που χαρακτηρίζει την επωνυμία μας Game over, σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε σε μια φιλόδοξη και επικερδή καριέρα.

Αναζητούμε συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, ώστε να αναπτύξουμε το δίκτυο μας και την εμπειρία των escape rooms.

 

Τα δωμάτια απόδρασης είναι διαδραστικά, εξαιρετικά συναρπαστικά παιχνίδια όπου αναθέτουν σε κάποιον ένα ρόλο σύμφωνα με το σενάριο.

 

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να λύσουν έναν αριθμό γρίφων, να βρούν κρυμμένα αντικείμενα και στοιχεία έτσι ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να λύσουν το μυστήριο και να δραπετεύσουν από το δωμάτιο έγκαιρα.

 

Τα δωμάτια απόδρασης έχουν γίνει μόδα διεθνώς στην διασκέδαση τα τελευταία χρόνια, και οι οπαδοί αυτού του παιχνιδιού που το συμπεριλαμβάνουν στην καθημερινή τους διασκέδαση ονομάζονται escape gamers.

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ανωτέρας ποιότητας θεματικά δωμάτια απόδρασης.

Είμαστε διαθέσιμοι σε οποιαδήποτε χώρα σε όλο τον κόσμο.

Δωρεάν εκπαίδευση και διαδικασίες για τα παιχνίδια, αναδιάταξη, συντήρηση των δωματίων.

Εάν έχετε ερωτήσεις προβλήματα ή προτάσεις μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε email οποιαδήποτε στιγμή.

Δωρεάν αναβαθμίσεις: σε περίπτωση που δεν σας αρέσει κάποιο τρικ ή γρίφος στο παιχνίδι, εμείς θα το αλλάξουμε.

Το Autohelp Hint System είναι ένας αυτοματοποιημένος τρόπος για να ελέγχετε και να καθοδηγείτε τους παίκτες μέσα στο δωμάτιο χωρίς την χρήση ενός Game Master για τη λειτουργία κάθε δωματίου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας λογότυπο και εμπορική ονομασία ή να χρησιμοποιήσετε έτοιμο πακέτο εταιρικής ταυτότητας και μάρκετινγκ.

Η συμμετοχή σας στις υπηρεσίες μάρκετινγκ σας προσφέρει εξαιρετική IT και αφοσιωμένη Artwork υποστήριξη.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα (Απαραίτητο)

Θέμα (Απαραίτητο)

E-Mail (Απαραίτητο)

Μήνυμα