ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε θέματα όπου το κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστά, διαμορφωμένο και διακοσμημένο ανάλογα με το concept. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ειδικά για εσάς δωμάτιο με την αγαπημένη σας θεματολογία! Εσείς απλά επιλέξτε το θέμα και αφήστε πάνω μας όλα τα υπόλοιπα! Η ομάδα μας θα κάνει το αγαπημένο σας σενάριο ένα ακόμα μοναδικό δωμάτιο απόδρασης με έξυπνους γρίφους, ιδιαίτερα στοιχεία και πρωτότυπα εφέ.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Η GAME OVER Εscape Rooms δραστηροποιείται στην Ευρώπη από το 2015 και  έχει τη δυνατότητα παραγωγής και σχεδίασης μοναδικών θεματικών δωματίων. Αυτά παρέχονται σε κάθε εν δυνάμει συνεργάτη μας είτε χρησιμοποιώντας το brand GAME OVER και τις προοπτικές που συνεπάγονται από μια μόνιμη συνεργασία, είτε απλά προχωρώντας στην κατασκευή θεματικών δωματίων «designed by GAME OVER» με αποδεδειγμένα ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα δωμάτια μας.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Χάρη στο GAME OVER designing team εγγυόμαστε την ποιοτική σχεδίαση και τη μοναδική εμπειρία διασκέδασης που παρέχουν όλα μας τα σενάρια.

ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Με στόχο την πρωτοπορία στο χώρο και τη συνεχή έρευνα στη χρήση καινοτομιών, αλλά και χάρη στο ιδιαίτερο Marketing Plan που διέπει το brand GAME OVER, σας καλούμε σε μια φιλόδοξη και κερδοφόρα πορεία.